WII Care Solutions

Schoonheidsspecialiste 

                                                                   

epileren verhoudingen

 Epileren met touw wordt ook wel Oosters ontharen genoemd omdat het uit de omgeving van Arabie en India komt. Met een touw of een draad worden de wenkbrauwen, bovenlip of het gezicht onthaard.

Het is een van de beste methodes om het gezicht te ontharen. U zult dat (gaan) beamen. Deze methode verwijdert de meest fijne haartjes met wortel en al.

wenkbrauwen epileren Omdat het touw dat gebruikt wordt zeer fijn en hygienisch is, kan een specialist uw wenkbrauwen precies in de juiste vorm krijgen. Heel nauwkeurig kan uw wenkbrauw gevormd worden.

lip ontharen Van de haartjes op de bovenlip afkomen is bijvoorbeeld vervelend. Als je het laat harsen, moet je daarvoor het haar tot een minimale lengte laten groeien voordat je het weer kunt laten harsen.

De haartjes bleken is niet bepaald huidvriendelijk en bovendien zie je nog steeds de haartjes. Haarcrème verwijdert het haar niet vanuit de wortel en heeft als effect dat de haartjes dikker terugkomen.De beste methode is epileren/harsen met touw.

Het haar hoeft niet zo lang te zijn, het wordt met wortel en al verwijderd en zelfs de meest fijne haartjes worden verwijderd. Epileren met pincet zou ook kunnen, maar is pijnlijker, duurt langer en veroorzaakt soms ingroei. Ontzetten populair omdat het snel en pijnloos gebeurt. Probeer het ook.

 Bel nu voor een afspraak Telefoon: 0687013693

 

 

Pedicure Praktijk Podo Solution © 2007 - Stekama Webdesign