Techniek

Wat bij iedereen opvalt is dat wij de zogeheten "natte techniek" toepassen.Tijdens het machinaal  vijlen van nagels of het  "wegschuren " van een laagje eelt, zorgt een frisse waternevel voor een koel en schoon gevoel. Als je dit eenmaal hebt meegemaakt, wil je niet anders meer  zeggen inmiddels onze vaste klanten.

Tijdens onze opleiding hebben we de modernste technieken geleerd. Het weghalen van een ingegroeide nagel, gaat echt anders dan vroeger. Wij knippen niet met een tang rond de pijnlijke,ingegroeide nagel Wij frezen er voorzichtig een randje af, tot de nagel perfect in vorm is. Daarna trekken we het ingegroeide stukje nagel, dat dan los zit, er voorzichtig uit met een pincet. Doordat wij met deze natte techniek werken, voelt de teen koel aan. Dan is hij ook minder gevoelig. Ook likdoorns behandelen wij ongeveer op deze manier.

Likdoornplijsters kunnen gevaarlijk zijn: vooral als u ze gedurende een langere periode achtereen gebruikt. De huid rond de likdoorn kan beschadigd raken of zelfs afsterven. Heeft u  een (beginnende) likdoorn? Kom zo snel mogelijk naar Podo Solution.

Probeer na uw voetenbehandeling eens een voet- en onderbeenmassage. Terwijl u naar een ontspannen muziekje luistert zetten wij uw stoel in de relax stand. Uw voeten zijn het waard. U loopt er per slot van rekening elke dag op.

Pedicure Praktijk Podo Solution © 2007 - Stekama Webdesign